a la carte VOORGERECHTEN
CAPRESE SALADE
mozarella | tomaat | pesto
8 euro
ASPERGE SALADE
verse | witte | asperge
8 euro
TONIJN SALADE
tonijn | prei | cocktail saus
8 euro
MOSTERDSOEP
mosterd | bouillon | room
8 euro
ASPERGESOEP
asperge | bouillon | room
8 euro
ZALM
gerookte zalm | saffraan | sla
8 euro
CARPACCIO
runder carpaccio | truffel | sla
8 euro
CHAMPIGNONS
Hele | gebakken | champignons
8 euro
a la carte HOOFDGERECHTEN
Al onze onderstaande Hoofdgerechten
worden geserveerd met verse salade,
Warme dag groente
en huisgemaakt frietjes met mayonaise.
Snoekbaars filet
In boter gebakken
25 euro
Zalmfilet
In boter gebakken
25 euro
Kabeljauwfilet
In boter gebakken
25 euro
Grill Duo DE BRINK
Van de grill
Varkensfilet en Runderfilet
25 euro
KLASSIEKE Varkensfilet
25 euro
Varkensfilet DE BRINK
25 euro
BEPPE Abeltje Stoofpotje
25 euro
Goulash DE BRINK
25 euro
Kip Kerrie schotel
in een romige kerrie saus
25 euro
OOSTERSE Kip Pannetje
in een licht pittige saus
25 euro
Surf en Turf SCHNITZEL
25 euro
Melba SCHNITZEL
25 euro
Hawaii SCHNITZEL
25 euro
Schnitzel ITALIANO
25 euro
Schnitzel HELÈNE
25 euro
FRANSE VISPANNETJE
25 euro
COURGETTE
DE BRINK , vegetarische
Gebakken COURGETTE ,
In een omelet van ei en Parmezaanse kaas
25 euro
PADDENSTOELEN GRATIN
DE BRINK, vegetarische
gegratineerd met Brie kaas
25 euro
GROENTEN PANNETJE
DE BRINK, vegetarische
25 euro
a la carte DESSERTGERECHTEN
DAME BLANCHE
5 euro
HET GOUDEN EI
5 euro
PANNA COTTA
slagroom | bosbessen
5 euro
NOTENKRAKER
Karamelsaus | slagroom
5 euro
OUDEMIRDUMMER PUDDING
5 euro
DESSERT DE BRINK
Rozijnen | slagroom
5 euro
¨ KWARTET ¨
Advocaat | slagroom
5 euro
¨ AFFOGATO ¨
5 euro