LUNCHKAART
Zaterdag en Zondag
vanaf 13 uur tot 16 uur .
Koude lunchgerechten
Broodje
Gerookte ZALM 14 euro
Broodje
Runder CARPACCIO 14 euro
Broodje
Huisgemaakt TONIJNSALADE 14 euro
Broodje
Echt GEZOND 14 euro
Broodje
Gewoon BRIE 14 euro
Warme lunchgerechten
Mosterdsoep
8 euro
Rode Curry soep
8 euro
UITSMIJTER HAM + KAAS
14 euro
Vegetarische
UITSMIJTER KAAS
14 euro
UITSMIJTER HAM
14 euro
lunchgerechten maltijtsalADES
SALADE GEROOKTE ZALM
18 euro
Huisgemaakt | frietjes | mayonaise
SALADE RUNDER CARPACCIO
18 euro
Huisgemaakt | frietjes | mayonaise
SALADE TONIJNSALADE
18 euro
Huisgemaakt | frietjes | mayonaise
SALADE CAPRESE
( vegetarisch )
18 euro
Huisgemaakt | frietjes | mayonaise
SALADE RODE BIET
( vegetarisch )
18 euro
Huisgemaakt | frietjes | mayonaise
hoofdgerechtEN
Al onze onderstaande Hoofdgerechten kunt u Zaterdag en Zondag
vanaf 12 uur te bestellen .
Al onze onderstaande hoofdgerechten 25 euro
Deze worden geserveerd met verse salade, warme groente en huisgemaakt frietjes met mayonaise
- Snoekbaars filet
Op de huid, in boter gebakken
- Grill Duo DE BRINK
Van de grill
Varkensfilet en Runderfilet
- KLASSIEKE Varkensfilet
In een champignonroomsaus
- Varkensfilet DE BRINK
In een beerenburgsaus
- BEPPE Abeltje Stoofpotje
in bouillon
- Goulash DE BRINK
in pittige tomatensaus
- Kip Kerrie schotel
in een romige kerrie saus
- OOSTERSE Kip Pannetje
in een licht pittige saus
- Surf en Turf SCHNITZEL
- Hawaii SCHNITZEL
- Schnitzel ITALIANO
- Schnitzel HELÈNE
- FRANSE Vispannetje
gegratineerd met brie kaas
- Kabeljauwfilet DE BRINK
Gebakken Kabeljauwfilet
in een omelet van ei
en Parmezaanse kaas
Dessertgerechten
7 euro
DAME BLANCHE
HET GOUDEN EI
PANNA COTTA
slagroom | bosbessen
NOTENKRAKER
Karamelsaus | slagroom
OUDEMIRDUMMER PUDDING
DESSERT DE BRINK
Rozijnen | slagroom
¨ KWARTET ¨
Advocaat | slagroom
¨ AFFOGATO ¨