SPECIALS  


Voorgerecht 


In knoflook boter gebakken Scampi s 

( gepelde) 

op een bedje van sla

 10 Euro


 Hoofdgerecht


 Goulash

 van het Hert en wildzwijn

 22 Euro

 geserveerd met

 warme groente en aardappelgarnituur   


 Dessert 


 Tarte Tatin van Appel

met vanille ijs en slagroom

8 euro 





  A la carte menu



VOORGERECHTEN 

8 euro 


Voorgerecht 
van de maand  
Maandelijks wisselend voorgerecht 

( ook vegetarische variant mogelijk )


Romige Mosterdsoep       
Mosterd | Room | Ham | Prei

( ook vegetarische variant mogelijk )


Rundercarpaccio      
Rundvlees | Sla | Parmezaanse kaas | Noten

Truffel Mayonaise


Gerookte Zalm      
Zalm | Sla | Wasabi Mayonaise 

Saffraan Mayonaise 


Huisgemaakte Tonijnsalade      
Tonijn | Sla | Paprika | Prei | Dille

Cocktailsaus


Insalata Caprese      
Mozzarella | Tomaat | Sla | Uien | Pesto 



HOOfdGERECHTEN 

20 euro 

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met warme groente en een aardappel garnituur met mayonaise 


Schnitzel ¨ Surf & Turf ¨  
Varkens schnitzel 
 met gerookte zalm en gegratineerd met kaas


Kip schotel ¨ de Brink ¨ 
Gebakken Kipfilet en Groente Ratatouille 

in een romige en fris fruitige kerriesaus


¨ Fryske ¨ Varkenshaas schotel 
Gebakken Varkenshaas reepjes 
in een romige huisgemaakte saus met appel, uien, rozijnen en Berenburg


Kabeljauwfilet ¨ de Brink ¨  
In een jasje van Parmezaanse kaas en ei

gebakken kabeljauwfilet met dillesaus 


Schnitzel ¨ Hawaii ¨  
Gebakken Varkens schnitzel 
met Ananas en Kaas gegratineerd


Beppe Abeltje´s Stoofpotje     
Gestoofd Rundvlees 
met diverse groenten in een overheerlijke saus 


Snoekbaars filet     
Op de huid in roomboter gebakken
met een heerlijke mosterdsaus 


¨ Klassieke ¨ Varkenshaas schotel   

Gebakken Varkenshaas reepjes 
en Champignons 
in een romige champignonsaus 


¨ Vegetarische ¨ Paddenstoelen     
Gratin van gebakken Paddenstoelen en diverse groenten 
in een saus met Brie kaas gegratineerd 


Scampi ´s ¨ de Brink "
Gebakken en gepelde scampi´s en groenten
in een romige pittige kokossaus


¨ Mexicaanse ¨ Runder goulash      
Langzaam gegaard Rundvlees met diverse groenten 
in een pittige Mexicaanse  tomatensaus 


¨ Wiener ¨ Schnitzel  
Gebakken Varkens schnitzel
Naturel geserveerd
of met een champignonsaus


Frans Vis pannetje    
Gestoomde Kabeljauwfilet in een 
romige dillesaus gegratineerd met Brie kaas 


¨ Oosterse ¨ Groenteschotel      
Gebakken Groente Ratatouille
in een romige pittige kokossaus (vegetarisch)



MAALTIJDSALADes

20 euRO 


Al onze Maaltijdsalades worden geserveerd

 met een aardappel garnituur met mayonaise 


Maaltijdsalade ¨ Zalm ¨
Gerookte Zalm | Sla | Tomaat 

Komkommer | Dressing


Maaltijdsalade ¨ Rund ¨
Rundvlees carpaccio | Sla | Tomaat | Noten

Komkommer | Parmezaanse kaas | Dressing


Maaltijdsalade ¨ Tonijn ¨
Huisgemaakte Tonijnsalade | Sla | Tomaat 

Paprika | Komkommer | Prei | Dressing


Maaltijdsalade ¨ Caprese ¨
Mozzarella | tomaat  | sla | uien

Pesto | Komkommer | Dressing



DesseRtGERECHTEN 

6 euro 


Het ¨ Gouden ¨ Ei
Vanille ijs | Advocaat | Slagroom


Dame Blanche
Vanille ijs | Chocoladesaus | Slagroom


Panna Cotta
Italiaans | Vanille | Pudding | Slagroom


Oudemirdumer Pudding
Fryske Dumkes | Pudding | Slagroom


Notenkraker
Vanille ijs | Walnoten | Hazelnoten
caramel saus | Slagroom


Dessert van de Maand
Maandelijks wisselend dessert 



Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken