A- A A+

RESTAURANT-DINERKAART

 

Beste Gasten, 

 

Wij zijn vanaf 1 november 2021

i.v.m een ziekenhuisopname en de daarbij behorende revalidatie en het herstel van 5 maanden helaas genoodzaakt om

Brasserie de Brink

tot en met 29 maart 2022 gesloten te houden.

 

Graag verwelkomen wij u weer in volle gezondheid vanaf 30 maart 2022

in ons Restaurant.

 

Familie de Vries en team

Brasserie de Brink

 

********************

 

HET RESTAURANT IS GEOPEND

VANAF 30 MAART 2022

ALLEEN VOOR DINER VANAF 17.00 UUR

( a la carte )

 

GRAAG VOORAF

RESERVEREN :

0514-571890 

b.g.g.

0647231179

 

WOENSDAG

vanaf 17.00 uur 

 

DONDERDAG

vanaf 17.00 uur

 

VRIJDAG

vanaf 17.00 uur 

 

ZATERDAG 

vanaf 17.00 uur 

 

ZONDAG

vanaf 17.00 uur 

 

 

 

*********************** 

 

RESTAURANT- DINERKAART

 a la carte

VANAF 30 MAART 2022

 

VOORGERECHTEN

  

 BROOD  KLEIN

( 3 stuk )

Geserveerd

met kruidenboter

4  euro

 

 

ONZE UIENSOEP 

( vegetarisch )

 Gekruid met kruidnagel

en een beetje pittig,

Geserveerd met brood

6 euro

 

    

MOSTERDSOEP

( vegetarisch )

Geserveerd met brood

6 euro

 

 

 BROOD  NORMAAL

( 6 stuk )

Geserveerd

met kruidenboter

6  euro

 

 

GEROOKTE  ZALM

Geserveerd met brood

8 euro

  

 

IN KNOFLOOKBOTER

GEBAKKEN SCAMPI'S

( gepelde),

Geserveerd met brood

8 euro

 

 

AL ONZE

HOOFDGERECHTEN

€ 18 

 

 

 KABELJAUWFILET

" DE BRINK "

in ei

en parmezaanse kaas 

gepaneerde,gebakken

 Kabeljauwfilet

geserveerd

met salade,warme groente

 en aardappelgarnituur    

18 euro

 

 

 

VARKENSSCHOTEL 

" DE BRINK "

Gebakken Varkensreepjes

in een huisgemaakte saus 

met appel en rozijnen,

geserveerd

met salade,warme groente

 en aardappelgarnituur    

18 euro

 

 

 

VISPANNETJE  

¨ DE  BRINK ¨

Gestoofde  kabeljauwfilet

gegratineerd met brie-kaas

geserveerd met salade,

warme groente en

 aardappelgarnituur    

18 euro

 

 

 

VARKENSSCHNITZEL

¨ DE  BRINK ¨

 Varkensschnitzel

met Gerookte zalm

 en gegratineerd met kaas

geserveerd met salade,

warme groente en

 aardappelgarnituur    

18 euro

 

  

 

" SCAMPI'S SCHOTEL DE BRINK "

Gebakken Scampi's ( gepelde)

in een licht pittige saus

geserveerd met salade,

warme groente en

 aardappelgarnituur    

18 euro 

 

 

OP DE HUID

IN BOTER GEBAKKEN

SNOEKBAARSFILET

geserveerd met salade,

warme groente en

 aardappelgarnituur    

18 euro

 

 

" KLASSIEKE "

VARKENSSCHOTEL

Gebakken

Varkensreepjes in

Champignonroomsaus,   

geserveerd met salade,

warme groente en

 aardappelgarnituur    

18 euro

 

 

RUNDER

STOOFSCHOTEL

geserveerd met salade,

warme groente en

 aardappelgarnituur    

18 euro

 

 

VEGETARISCHE

GROENTE  SCHOTEL

gebakken groente in een 

licht pittige  saus

geserveerd met salade,

warme groente en

 aardappelgarnituur    

18 euro

 

 

     

SCHNITZEL

´´ ITALIANO ´´

Varkensschnitzel 

met tomaat

en gegratineerd met kaas

geserveerd met salade,

warme groente en

 aardappelgarnituur    

18 euro 

 

 

"WIENER "

 SCHNITZEL

Varkensschnitzel

Naturel

geserveerd met salade,

warme groente en

 aardappelgarnituur    

18 euro

 

 

SCHNITZEL

´´ MELBA´´

Varkensschnitzel 

met perzik

en gegratineerd met kaas

geserveerd met salade,

warme groente en

 aardappelgarnituur    

18 euro 

 

 

DESSERT

GERECHTEN

 

 

HET GOUDEN EI

Advocaat met Vanille ijs

en slagroom 

 6 euro

 

 

DAME BLANCHE

Chocoladesaus

 met Vanille ijs en slagroom 

6 euro

 

 

PANNA COTTA

van witte chocolade

met caramelsaus

en slagroom  

 8 euro

 

  

OUDEMIRDUMER

PUDDING

Fryske dumkespudding

met berenburg rozijnen

en slagroom 

8 euro

 

 

Het KWARTET

 Vanille ijs 

met chocoladesaus ,

advocaat

en slagroom 

8 euro

 

 

IJSBEKER DE BRINK

Vanille ijs 

met caramelsaus,

chocoladesaus,

notenmix en slagroom

8 euro

 

 

 

 

 

 

 

top Beup